Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor Zomerparkfeest dan kun je ons via e-mail bereiken op info@zomerparkfeest.nl. De meest voorkomende vragen hebben we hieronder al voor je verzameld. Kijk dus eerst of je hier al kunt vinden wat je wil weten.

 • Wanneer is Zomerparkfeest?

  De 2020-editie is helaas geannuleerd. In 2021 zijn we terug van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus.

 • Hoe laat kan ik het festivalterrein op?

  Dat verschilt per dag: donderdag om 18.30, vrijdag vanaf 13.00, zaterdag vanaf 13.00 en zondag al vanaf 11.30!

 • Tot hoe laat duurt Zomerparkfeest?

  De hekken sluiten elke festivaldag om 02.00 uur, de programmering duurt tot 01.00 uur.

 • Kan ik pinnen op het terrein?

  Zomerparkfeest hanteert een pro-pin-beleid. Dat betekent dat we betalen met de pinpas zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt. Bij 22 van de 24 kassa's kun je dan ook alleen met je pinpas terecht. Contactgeld meenemen is dan ook overbodig! Pinnen? Ja, graag!

 • Wat kost een biertje?

  Een vers getapt overheerlijk Brand-biertje kost slechts één consumptiemunt. Consumptiemunten koop je bij de verschillende kassa's op het terrein voor maar 2-euro-70!

 • Wat doe ik als ik iets ben verloren op Zomerparkfeest?

  Meldt je tijdens de festivaldagen bij de infobalie op het serviceplein. Na het festival gaan alle gevonden voorwerpen naar de Gemeente Venlo (bel 14 077).

 • Kan ik consumptiemunten na het festival weer inleveren?

  Tijdens het festival doen wij niet moeilijk over het retourneren van consumptiemunten (mits op de munten uitdrukkelijk anders is vermeld natuurlijk). Alle bedragen worden retour gepind, contant geld teruggeven is niet mogelijk. Als het festival is afgelopen is retourneren van munten niet meer mogelijk.

 • Ligt het festival dichtbij een treinstation?

  NS Station Venlo ligt op zo'n 800 meter van onze ingang. Het makkelijkst loop je via de Deken van Oppensingel of Burgemeester van Rijnsingel; duurt zo'n 10 minuten!

 • Kan ik in contact komen met de bookers van Zomerparkfeest?

  Onze bookers kunnen hun werk onmogelijk doen als zij dagelijks honderden suggesties van fans, artiesten of managers ontvangen. Don't call us, we'll call you!

 • Wat mag ik tijdens de zaterdag Picknick het terrein mee opnemen?

  Er is genoeg eten en drinken te koop op het festivalterrein, je eigen eten en drinken meenemen is niet nodig en staan wij niet toe. Een uitzondering wordt gemaakt tijdens de zaterdagmiddagpicknick: drankjes ten behoeve van de allerkleinsten en meegebrachte etenswaren zijn tot 17.00 uur toegestaan.

 • Zijn er sigaretten op het festivalterrein te koop?

  Sigaretten koop je op het serviceplein, gelegen direct bij de ingang van het festivalterrein.

 • Is er een camping op het festivalterrein?

  Nee, er is helaas geen camping óp het festivalterrein. Wel zijn er drie campings in de buurt in Velden, alledrie nog geen kwartiertje fietsen vanaf onze hoofdingang; check Google Maps hier.

 • Is het terrein voor iemand in een rolstoel toegankelijk?

  Het terrein is over het algemeen goed toegankelijk van mensen in een rolstoel.

 • Kan ik in de buurt van het festivalterrein gratis parkeren?

  In de directe omgeving van het festivalterrein kun je parkeren.

  Het is betaald parkeren op donderdag van 8.00 uur tot 21.00, vrijdag van 08.00 tot 18.00, zaterdag van 08.00 tot 18.00 en zondag van 12.00 tot 18.00. Let op, er zijn enkele parkeerplekken waar je maar twee uur mag staan, óf kun je er alleen een dagkaart kopen.

  Wil je helemaal gratis parkeren zonder tijdlimiet? Dan kan vanaf zo'n 600 meter vanaf de hoofdingang (5 minuutjes lopen!). Vul op Google maps bijvoorbeeld Van Pontstraat of Leemkampstraat in, vanaf daar is het altijd gratis parkeren.

 • Kan ik me opgeven voor een meet-and-greet met mijn favoriete artiest?

  Dat willen we allemaal wel hé!? Helaas kunnen we niet op dergelijke verzoeken ingaan. Artiesten laten we het liefste doen waar ze goed in zijn; shinen op onze verschillende podia!

 • Wat kost het huren van een kluisje?

  Een ticket voor het kluisje koop je dit jaar bij het Serviceplein voor maar 1 bon.

 • Hoe spaar ik voor de Zomerparkfeest-pin?

  Je spaart voor de Zomerparkfeest-pin door je toiletbandjes te bewaren. Kun jij op zondag na 15.00 uur, van donderdag tot en met zondag alle toiletbandjes laten zien bij het Serviceplein? Dan ben jij de trotse eigenaar van een Zomerparkfeest-pin.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×