Jungle By Night

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2019

(Nederland) Afro-funk  

Jungle By Night heeft alle grote jongens al gehad: Pinkpop, Lowlands en zelfs het Britse Glastonbury. Deze zomer komt de negenkoppige funkband Venlo betoveren met hun blaasspektakel!

Jungle By Night begon tien jaar geleden als een ontzettend jong collectief. Allen met een passie voor bijzondere geluiden en funky muziek. Sindsdien maken ze met veel liefde de lekkerste afrikaanse funk, pompende rock en Turkse psych. Jungle By Night vertelt over drie albums de mooiste verhalen. Zonder woorden, maar mét een heleboel bijzondere instrumenten.

Speciaal voor Zomerparkfeest cureerde de band een eigen programmalijn met een aantal van hun muzikale vrienden! Te beginnen met de Gentenaren Olivier Geens en Gilles Noé. Als Asa Moto tekenden ze bij het label van Soulwax en maken ze elektronische muziek voor de dansvloer.

Ook elektronisch is het werk van Bosschenaar Jameszoo. Zijn elektronische jazz valt internationaal op. Hij maakte dit jaar een album met het Metropole Orkest. Op Zomerparkfeest doet hij een dj-set.

Verder krijgt Zomerparkfeest de vuurdoop van het nieuwe project 4M2B. 4B2M bestaat uit de broertjes Rocco (De Staat) en Jimmi (Joe Goes Hunting) Heuting en Teun en Cas Hieltjes (St. Tropez). Een primeur in Venlo! Verwacht een mix van krautrock, nerdy disco en lome funk.

Tot slot presenteert Het Pneumatisch Dance Trio zich als het funky broertje van de joekskapel, klaar om op onverwachte plekken op het terrein een feestje te starten!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×