​ZOMERPARKRAVE ft. The Mover (live) & Alienata
Geplaatst op: 6 augustus 2018

De Zomerparkrave van afgelopen jaar was één groot succes. Smileys, glowsticks rook en een knotgek feestje in de ARENA met dansende mensen op stuiterende acid-beats. Dus wij dachten: waarom niet nog een keer?

We kiezen wel voor een iets andere insteek. Donkerder, smeriger, vuiger en obscuurder. Denk aan de sfeer van illegale bunkerraves van weleer. De ARENA wordt extra donker, volgeblazen met rook en verlicht met stroboscopen. De glowsticks houden we in ere.

Deze duistere omgeving vormt een ideaal decor voor de dystopische electro- en acid-beats van de muzikale line-up met Alienata en The Mover (live). Zij zorgen voor de kille clubsound met harde kicks die perfect is om een zwoele zomernacht door te stampen.

Alienata warmt de vloer op met diepe, donkere techno-beats. De in Spanje geboren dj woont inmiddels in Berlijn. Haar liefde voor acid, duistere disco, en obscure techno uit zich in uitbundige en energieke dj-sets.

The Mover is een alias van de Duitser Marc Trauner. Hij is een van de grondleggers van de hardcore house. Hij heeft zelfs de eerste hardcore-track aller tijden geproduceerd als Mescalinum United met ‘We have arrived’. Dat wordt pompen dus...

Welcome to the dark side!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×