ZOMERPARKRAVE: een heerlijke chaos
Geplaatst op: 9 augustus 2017

Rave. Soms een overkoepelende term voor elektronische dansmuziek, vaak een misbruikt modewoord voor wat er weinig mee te maken heeft, maar vooral toch een referentie naar de tweede Summer of Love in 1988. Een explosie van alternatieve tegencultuur, de opkomst van gratis, commercie-loze feesten, het vieren van een hedonistisch gedachtegoed, de geboorte van de acid-house!

Engelse formaties als Praga Kahn, The Prodigy en Altern-8 scoorden er zelfs Top 40-hits mee. De eerste stond vijftien jaar geleden al in het park, we weten allemaal wat er met The Prodigy gebeurd is, en de laatste geeft acte de presence op de ZOMERPARKRAVE!

Waarom een rave?
Er is geen doorgedachte aanleiding, geen mooi rond-getal jubileum van een muziekstijl of een trendy retro-hype in de popindustrie. Zomerparkfeest is niet de eerste en zeker niet de laatste maar in deze roerige en onzekere tijden kan ieder van ons, jong en oud, wel een stukje hedonistische expressie gebruiken: een vuist in de lucht, een felroze en gifgroene gekleurde oorlogskreet.

Dus kom langs, activeer je verborgen smiley, steek je innerlijke glowstick aan, Er zijn geen regels vanavond, Rave zoals het ooit bedoeld was: keihard.

ZOMERPARKRAVE met Altern-8 Live Show en Gebroeders DSTRCT. Zaterdag 19 augustus. 23.00-01.00 uur

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×