Zomerparkfeest introduceert collectors-item voor vaste bezoekers
Geplaatst op: 26 juli 2018

Vaste Zomerparkfeest-bezoekers kunnen komende editie in aanmerking komen voor een aandenken aan het festival. De organisatie introduceert dit jaar namelijk de Zomerparkfeest-PIN. Het gelimiteerde collectorsitem wordt op de zondag van het festival uitgedeeld aan de bezoekers. De komende jaren zal ieder jaar een nieuwe pin geïntroduceerd worden.

Hoe kun je de Zomerparkfeest-PIN bemachtigen?
Zomerparkfeest wil de pin uitreiken aan haar vaste bezoekers. Omdat het festival geen entree vraagt is het lastig om te bewijzen dat je alle dagen geweest bent. Het meest logische bewijs is echter een wc-bandje. Bijna iedereen moet op een avond wel een keer naar het toilet. Wie op zondagavond vier verschillende toiletbandjes kan laten zien, kan daarom gratis een Zomerparkfeest-PIN op komen halen bij de service/infobalie op het terrein.

Ieder jaar nieuw ontwerp
Zomerparkfeest heeft de Zomerparkfeest-PIN voor 2018 gemaakt en ontwikkeld in samenwerking met Enjob Personeelsdiensten. De komende jaren wordt ieder jaar een nieuwe pin gepresenteerd. Over een paar jaar is er dus een hele collectie!

Gelimiteerde oplage
Het aantal pins is gelimiteerd, dus op is op. Zondag 12 augustus kunnen bezoekers vanaf 19.00 uur de Zomerparkfeest-PIN ophalen bij het serviceplein. Omdat dit jaar de eerste editie is en bezoekers nog bekend moeten worden met de pin maak je dit jaar ook kans als je niet alle vier de wc-bandjes gespaard hebt. Wel maak je de meeste kans met vier verschillende bandjes.

Het uitdelen gaat als volgt
Vanaf 19.00 uur – alleen bezoekers met vier wc-bandjes van verschillende dagen.
Vanaf 20.00 uur – bezoekers met vier of drie bandjes
Vanaf 21.00 uur – bezoekers met vier, drie of twee bandjes
Vanaf 22.00 uur – bezoekers met vier, drie, twee of één bandjes

Let op: OP is OP!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×