Zomerparkfeest gaat op RAMKOERS!
Geplaatst op: 9 maart 2018

Op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) hijsen we de zeilen en gaan we het water op. Met RAMKOERS creëren we letterlijk een drijvende club die van 21:00 tot 01:00 over de Maas zal varen. Verwacht de ouderwetse sleaziness van de Love Boat, getatoeëerde matrozen en kapitein Iglo die met zijn overtuigende dansmoves het dek zo glad maakt als de met algen bedekte onderkant van deze varende boot.

Let op! Er zijn maar 200 tickets beschikbaar dus zorg ervoor dat je deze boot niet mist!

Ticket voor RAMKOERS bestel je hier!

Uiteraard staat het programma van RAMKOERS als een paal boven water:

Arp Frique
Natuurlijk is er plek voor een hele toffe live act tijdens Ramkoers en zetten we zeil naar warmere oorden zoals Suriname, Kaapverdië & Afrika met Arp Frique! Dansschoenen aan en zonnebril op voor een heerlijk afrofunk feestje!

Lucky Done Gone
In 2016 maakte hij samen met KOBE al furore in de Arena. Nu gaat Lucky Done Gone letterlijk op RAMKOERS! Zijn sets variëren tussen house, techno, disco en elektronika, altijd met één oog op de dansvloer. Laat deze man je meenemen op een reis langs Chicago, Detroit, UK, Berlijn en Horst aan de Maas. Klaar om gekielhaald te worden?

'Kapitein' Keezus Christus
Alle hens aan dek want Keezus Christus is deze avond kapitein van het schip. Als host van de avond zal hij erop toezien dat iedere parel aan bod komt. Zelf kruipt Keezus natuurlijk ook nog achter de draaitafels. Verwacht een schatkist aan 80’s, soul en disco klassiekers waarbij stilstaan geen optie is. Schrobbers onder je voeten en go! 

Meisjes van de Nacht
Alle trossen los want onze meisjes van Huisgenot worden Meisjes van de Nacht en nemen je mee op cruise! Laat je in de watten leggen op het, met grasmatten bedekte, bovendek en neem een duik in ons luxe zwembad. Glij daarna met een cocktail on the side de karaokebar in om de lekkerste klassiekers mee te brullen en als klap op de vuurpijl kun je nog een balletje slaan op onze eigen golfbaan. Hole in one!

Hadden we het al gezegd? Er zijn maar 200 tickets beschikbaar dus zorg ervoor dat je deze boot niet mist!

Go, go, go!


Handig om te weten
Wanneer: vrijdag 30 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur (let op! de boot vertrekt om 21:00 uur)
Eindtijd: +/- 01.00 uur
Opstapplaats: gemeente Venlo, locatie t.b.a.
Tickets: € 12,50,- (200 beschikbaar)

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×