Willem Ewals nieuwe penningmeester
Geplaatst op: 13 april 2018

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe penningmeester: Willem Ewals. Hij heeft het stokje van Marc Frey overgenomen. Willem was al sinds 2014 vrijwilliger binnen de sponsorcommissie van Zomerparkfeest.

‘Mijn naam is Willem Ewals en ben getrouwd met Robin. Samen hebben twee prachtige dochters Isabel en Babette. Ik ben werkzaam als controleleider bij CONTOUR accountants. CONTOUR is een no-nonsense accountantskantoor dat de klanten voorziet van begrijpelijke informatie, toekomstgericht is, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Als vaste bezoeker van Zomerparkfeest en als inwoner van groot-Venlo was ik van mening dat ik wel eens iets terug mocht doen in de vorm van vrijwilligerswerk. Zo’n vier jaar geleden ben ik in contact gekomen met de sponsorcommissie. De eerste keer dat ik tijdens Zomerparkfeest meedraaide met de sponsorcommissie weet ik nog goed, ik was erg onder de indruk. De sfeer die in het vrijwilligersgebied hangt en de passie waarmee alle vrijwilligers zich inzetten voor Zomerparkfeest werkt aanstekelijk. Tijdens deze dagen was ik oprecht trots dat ik vrijwilliger was en onderdeel uitmaakte van dit fantastische festival.

Na een hele mooie tijd in de sponsorcommissie was het voor mij tijd om een nieuwe stap te maken. Toen ik hoorde dat de vacature voor penningmeester vrij kwam werd ik meteen enthousiast. Ik kijk er naar uit om samen met het bestuur en de financiële commissie te werken naar Zomerparkfeest 2018 en alle volgende edities’.

Willem is accuraat, gedreven en liep al enkele jaren achter de schermen mee. Via een interne selectieprocedure is hij benoemd tot penningmeester. Marc Frey zal nog binnen de financiële commissie actief blijven bij Zomerparkfeest. Wij heten Willem van harte welkom op zijn nieuwe plek. 

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×