Ward Verkuylen nieuwe vicevoorzitter
Geplaatst op: 5 oktober 2020

Graag stellen wij jullie voor aan Ward Verkuylen, onze nieuwe vicevoorzitter. Hij neemt de taken over van Marleen Faassen-Gielen. Na de sollicitatieprocedure is Ward unaniem gekozen. Vanaf november start Ward in het bestuur en zal vervolgens het stokje van Marleen overnemen. Wij heten Ward van harte welkom binnen Zomerparkfeest. Hieronder stelt hij zich graag aan jullie voor.

Afgelopen zomer kwam zomaar de vacature van Zomerparkfeest voorbij: er werd een vicevoorzitter gezocht. Dat veroorzaakte bij mij enige opwinding. Toen ik ook nog de acht in de vacature gestelde vragen volmondig met ‘ja’ kon beantwoorden, heb ik het erop gewaagd. Nu bijna twee maanden later, mag ik toetreden tot het bestuur en bij gaan dragen aan het fijnste feest van het jaar!

Twee jaar geleden kwam ik na veertig jaar ‘omzwervingen' door Nederland ‘truuk nao ’t zuuje', terug naar Venlo. Vijf jaar geleden ging ik voor VieCuri aan de slag, waar ik verantwoordelijk ben voor marketing, communicatie en zorgverkoop. Ik had goede verwachtingen, maar niet gedacht dat ik me in ‘mien stedje’ nog altijd zo als een vis in het water zou voelen. Eén van de fijne momenten waarop ik me dat realiseerde was bij Zomerparkfeest 2018. Ik had de eerste edities op de Heutzstraat erg lang geleden nog meegemaakt. En nu stond ik hier, veertig jaar later, met mijn kinderen gelukkig te zijn; wat een feest!

Ik voel me vereerd dat ik bij mag dragen aan Zomerparkfeest, en zo aan onze fijne stad Venlo. En ik heb er zin in! Als de samenleving straks niet meer verlamd is door het coronavirus, gaan we een prachtige nieuwe editie maken. Mijn rol zal dan vooral zijn om Zomerparkfeest extern te vertegenwoordigen, denk bijvoorbeeld aan vergunningen, veiligheid en gezondheid. Ook zal ik de jaarkalender bewaken en neem ik de rol van secretaris over van Marleen Faassen-Gielen.


Op de foto: Ward Verkuylen samen met zijn collega's van VieCuri tijdens Zomerparkfeest 2019. Foto gemaakt door Ruud Stikkelbroeck, het enige andere mannelijke teamlid.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×