Teatro Maaspoort dit jaar groter
Geplaatst op: 17 augustus 2016

Teatro Maaspoort keert dit jaar terug op Zomerparkfeest. Door het grote succes van vorig jaar wordt de tent dit jaar groter en staan er nog meer grappige, ontroerende en bijzondere optredens gepland.

Diversiteit
Op het programma staat in vier dagen een diversiteit aan genres waaronder literatuur, cabaret, opera, bluegrass/americana, klassiek, folk, filosofie, poëzie, dans, theater en kinderverhaal.

Programma
Pepijn Lanen, bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig bijt op donderdag het spits af met aandacht voor zijn romandebuut Naamloos. Verder treden artiesten op als muziektheatergroep Piepschuim, schrijver Jan van Mersbergen, cabaret-talent Martijn Kardol, harpist Remy van Kesteren en de Scandinavische folkpopgroep My bubba. Zondagmiddag staat in het teken van de allerkleinsten met ‘Peuterpret’ en ‘De Hik’. Dat laatste is een kinderboek, geschreven door een van Nederlands beste cabaretiers Micha Wertheim. Wertheim komt zelf voorlezen aan de jonge bezoekers.

Samenwerking
Teatro Maaspoort is een samenwerking tussen Zomerparkfeest en De Maaspoort Theater & Events. 

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×