Te koop: Zomerparkfeest-T-Shirts en tassen
Geplaatst op: 3 augustus 2017

Eindelijk is het zover! Op verzoek van onze bezoekers komen we dit jaar met de eerste merchandise-lijn van Zomerparkfeest. Al jaren bieden we Vrienden van Zomerparkfeest een T-shirt aan in het vriendenpakket, maar een T-shirt en andere producten waren niet eerder los verkrijgbaar voor bezoekers. Daar komt nu verandering in!

 

T-shirt, tassen en hoedjes

Vanaf vandaag zijn in de webshop een hip T-shirt en festivaltas verkrijgbaar. Beiden zijn geheel in Zomerparkfeest-stijl. De items zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De T-shirts zijn er zowel voor dames als heren in verschillende maten.  


Tijdens Zomerparkfeest zijn alle merchandise-items te koop bij de Infobalie, vlakbij de ingang. Daar is ook nog een Zomerparkfeest-festivalhoedje te koop. Deze is niet te koop via de webshop. Een T-shirt kost 10 euro en de festivaltas 5 euro en het mooiste nog is dat verzendkosten tot aan Zomerparkfeest gratis zijn.


Dus, wil jij Zomerparkfeest geheel in stijl beleven? Ga dan als de wiedeweerga naar de webshop om alvast het T-shirt en de festivaltas te scoren en ren op donderdag 17 augustus als een malle naar de Infobalie om je festivallook compleet te maken met de Zomerparkfeesthoed!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×