RAAD JIJ DE EERSTE 50 NAMEN?
Geplaatst op: 1 mei 2018

Het is nog precies 100 dagen tot de aftrap van het leukste festival van Noord-Limburg. Daarnaast is het vandaag 1 mei, de Dag van de Arbeid. Daarom zetten we jou graag aan het werk. Want met een beetje moeite kun jij de komende dagen alvast het programma voor komende editie van Zomerparkfeest onthullen. Vrijdag maken we de eerste 50 namen bekend, maar je kunt vanaf nu alvast in onze zoekmachine kijken of jouw favoriete act daartussen zit.

Zoek en gij zult vinden
Welke act hoop jij dit jaar te zien in het Julianapark? Wellicht hebben we die act al geboekt en zit die bij de bekendmaking van de eerste 50 namen. Of dat zo is, kun je nu checken op onze site. Dus kijk snel! Als jij je favoriete act raadt of een andere act ontdekt die ertussen zit, kun je deze alvast delen met je vrienden op social media. Je kunt onze speciale zoekmachine net zo vaak proberen als je zelf wil.

Tips
Om jullie een beetje op weg te helpen zullen we de komende dagen ook op gezette tijden nog wat tips geven om nieuwe namen te ontdekken. Wij begrijpen namelijk dat niet alle namen meteen een belletje doen rinkelen. Zomerparkfeest staat bekend om de nieuwe acts die we graag een podium bieden. Houd onze kanalen dus goed in de gaten. Ook geven we niet alle namen meteen weg. Iedere dag stoppen we een nieuwe batch in onze zoekmachine: dus blijf het vooral proberen!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×