Programmawijziging: Kempi vervangt Yung Internet
Geplaatst op: 2 augustus 2017

Het optreden van hiphopgroep Yung Internet kan helaas niet doorgaan komend Zomerparkfeest. Het festival heeft met rapper Kempi echter een meer dan waardige vervanger gevonden voor de zaterdagavond. Ook Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force is uitgevallen en is vervangen door Janka Nabay & The Bubu Gang op de eerste festivaldag.

Kempi
De Eindhovense rapper Kempi kwam in het verleden net zo vaak in het nieuws vanwege zijn criminele activiteiten als over zijn muzikale kwaliteiten. Inmiddels is hij tot inkeer gekomen en heeft hij zijn leven gebeterd. Hij gestopt met blowen en heeft hij een nieuwe mixtape uit DU4. Een nieuw studioalbum zit in de pijplijn. Hij heeft met zijn rauwe straatrap veel fans verzameld sinds zijn debuut-mixtape alweer meer dan tien jaar geleden.

Janka Nabay & The Bubu Gang
Andere koek is de muziek van Janka Nabay. Hij is de eerste die de traditionele islamitische bubu-muziek in thuisland Sierra Leone op plaat heeft gezet. Hij vermengt traditie met afrobeat, psychedelische rock en moderne instrumentatie van synths en beats. Janka Nabay en zijn band zijn doldwazer en dansbaarder dan ooit! Nabay werd in New York ontdekt door David Byrne van Talking Heads en kreeg meteen een platendeal voor drie albums op diens label Luaka Bop Records.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×