Programma voor KIDS!
Geplaatst op: 6 augustus 2018

Ook voor allerkleinsten is er veel te ontdekken. Dat doen we traditiegetrouw op de zondagmiddag met kindergerelateerde culturele uitspattingen in alle lagen van het programma.

Op het TERREIN kun je dit jaar echte hutten bouwen. Samen met Bram Deryckere gaan de kids aan de slag om de gaafste en mooiste hutten en kastelen van hout te maken. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Sluit dan vooral aan en laat zien wat je in huis hebt! Verder kan jong en oud wengske aan wengske bij Jelske Wilmer op het bengske. Tijdens dit interactief kinderconcert gaat Jelske voor en met kinderen liedjes zingen. En wat dacht je van het maken van een eigen film? In de Cinekid Stop-Motion Wigwams maak je met een ipad zelf de leukste, spannendste en verrassendste stop motion animaties. Spring daarna op een schommel en luister al schommelend naar luisterboeken, muziek, grappige verhaaltje en hier en daar een hilarische mop in de Silent Swing, in samenwerking met de Bibliotheek Venlo.

Lezen, lezen en nog eens lezen. Op het terrein zijn er zoals altijd ook een aantal voorleesvoorstellingen; Frans Pollux gaat uit het kinderboekje Ridder Kuno voorlezen, is er een fluistervoorstelling van Mannetje maan en kun je luisteren naar de verhalen van Fred het Hert, speciaal geschreven over Venlo.

Voor wie samen met de kids uit zijn plaat wil gaan moet linearecta richting de AMIGO of de ARENA! Bij laatstgenoemde kunnen kinderen van 4 jaar of ouder dansen op de caribische beats van Banwakaboom. In de AMIGO kun je terecht voor niemand minder dan Dirk Scheele. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren hier de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. Als laatste Hippe Gasten in Concert! Een interactieve poprockshow waar iedereen met een goed gevoel weggaat. In China verwierven ze inmiddels een sterrenstatus met rockliedjes over Pippi Langkous, verliefdheid en onzekerheid. Feest in de AMIGO dus.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×