Pareltjes ontdek je op het terrein!
Geplaatst op: 6 augustus 2018

Loop rond over het festivalterrein en kijk je ogen uit! Ga eens snuffelen in het gekste hoekje van het park, laat je verrassen door dat ene vreemde object of laat je meeslepen in de waanzin van een voorstelling die uit het niets kan ontstaan. Er is namelijk ook heel veel programma op het TERREIN.

Wat dacht je van een reis naar het sterrenstelsel in de installatie van Stradactiva? Maak individueel de trip van je leven naar de limieten, tot aan misschien wel de ultieme grens, de grens tussen leven en dood!? Loop een stuk verder en bots tegen de voorstelling van Springtime op. Een man en een vrouw hangen aan industriële veren in een stalen constructie. Nog geen paar meter verderkrijg je een gedicht op maat, die ook nog eens persoonlijk aan je voorgedragen wordt, bij de pop-up poëzie act de Woordenwisseling. Voor 5 bonnen borg (!) huur je het interactieve spel Picoo Interactive Play. Dit apparaatje is uitgerust met sensoren en heeft functies als geluid, verlichting en trillen. Picoo reageert op bewegingen, aanrakingen en kan detecteren wanneer andere apparaatjes in de buurt zijn.

In première: Day Dream Space
Day Dream Space is een volledig autonome ruimte midden op het park die wordt bewoond door een performer op zoek naar een collectieve beleving van de dagdroom. Door te spelen met elementen als geluid, licht en het lichaam wil de performer de realiteit van de bezoekers verschuiven, met als doel de bezoeker een veranderd gevoel van tijd en ruimte te geven. Publiek wordt uitgenodigd één voor één de ruimte in te gaan en zo deel te worden van het werk.

Day Dream Space 1
Day Dream Space 2

(Dans)performer Audrey Apers en (installatie)ontwerper Tim Scheffer ontwikkelden deze installatie in co-productie met Zomerparkfeest, VIA ZUID talentmakelaar en SALLY Dansgezelschap Maastricht. Bijzonder werk en niet te missen!

Kortom, leef je uit in de festivalspeel- tuin die Zomerparkfeest heet! Kijk in het blokkenschema wanneer je wie tegen het lijf kan lopen. Of laat je gewoon verrassen...

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×