Pareltjes ontdek je op het terrein!
Geplaatst op: 15 augustus 2017

Loop rond over het festivalterrein en kijk je ogen uit! Ga eens snuffelen in het gekste hoekje van het park, laat je verrassen door dat ene vreemde object of laat je meeslepen in de waanzin van een pop-up-voorstelling die uit het niets kan ontstaan. Er is namelijk ook heel veel programma op het terrein.

Op donderdag schiet Heart Attack je recht in het hart. De dame in haar immens grote rok vuurt harten op het publiek af waarna ze mensen samenbrengt onder haar rok met de vraag: Waar stroomt jouw hart van over?

Op vrijdag en zaterdag nemen de mannen en vrouwen van Festivalsafari je mee in hun golfkar. Geheel in stijl en bewapend met verrekijkers, hoed en kaki capri’s ga je op pad over het festivalterrein en spotten ze de meest bijzondere “festival” wezens. En wat dacht je van RiMshot. Deze jonge straatmuzikanten kun je op vrijdag zomaar tegen het lijf lopen al drummend op bakken, potten, emmers en alles wat maar geluid maakt.

IJsbeerijs anyone? Proef hier ijs dat naar vlees smaakt! De Bistro in Vitro IJskar schotelt je op zaterdag en zondag een zestal kweekvlees-ijssmaken voor. Volgens sommigen is in laboratoriumcondities opgekweekt vlees de oplossing voor diverse wereldproblemen. Proeven dus!  

Ben je klaar voor de menselijke versie van het bekende Lunapark? Je weet wel, dat ene spel waarin je op de kermis of in een pretpark eindeloos euro-muntstukken werpt om net niet dat gouden horloge te grijpen. Met The Human Grijpers kun je letterlijk en figuurlijk naar prrrrijzen graaien!

En wat dacht je van de installatie van Rita Hoofwijk. 'Facing Faces – capturing human presence' is een installatie die mensen laat kijken naar mensen. Als een analoge film wordt een rol met portretten door Rita voor hun ogen afgedraaid.  

Kortom, leef je uit in de festivalspeeltuin die Zomerparkfeest heet! Kijk in het blokkenschema wanneer je wie tegen het lijf kan lopen. Of laat je gewoon verrassen...

Rita Hoofwijk Facing Faces Fc William Van Der Voort
In Vitro Cookbook Photo Knitted Meat Photo 2
Festival Safari  Partofit
Img 20170624 Wa0007
Heart Attack
Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×