Opnieuw festivalbus ingezet
Geplaatst op: 15 augustus 2016

Om het voor bezoekers uit de regio nog gemakkelijker te maken om naar het Zomerparkfeest te komen in augustus, zetten Zomerparkfeest en Munckhof een gezamenlijke festivalbus in. Op verschillende plekken in de regio kunnen bezoekers opstappen.

Goedkoop en makkelijk
Zomerparkfeest wil het voor bezoekers gemakkelijker en aantrekkelijker maken om het festival te bezoeken. Bezoekers die met de trein komen uit omringende gemeenten missen nu noodgedwongen een deel van het programma omdat de laatste treinen vroeg vertrekken. Taxivervoer terug naar huis is bovendien relatief duur. Wie een drankje wil drinken op het festival moet daarom vroeg vertrekken of is duur uit. Daarom biedt Zomerparkfeest in samenwerking met Munckhof een betaalbaar alternatief na de laatste act in de grote tent.

Drie routes
Munckhof biedt touringcarvoer op drie verschillende routes. Een kaartje voor een retourticket kost €13,50. Die prijs in inclusief drie consumptiebonnen voor het festival. Bij aankomst hoeven busreizigers dus niet meteen in de rij voor een eerste consumptie. De eerste route vertrekt vanuit Venray en rijdt via Horst en Sevenum naar Venlo. De tweede route gaat via Maasbree en Baarlo naar Zomerparkfeest en de derde route rijdt vanaf Reuver en Belfeld naar Venlo. De tijden en opstapplekken in de verschillende plaatsen staan vermeld op de site van Munckhof. Hier kunnen bezoekers meteen een plekje reserveren. De terugreis is iedere avond om 01.00 uur.

Niets missen
Zomerparkfeest vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus. De festivalbus is alle vier de dagen beschikbaar. Met de festivalbus hoeft niemand in de regio de belangrijkste optredens te missen en komt iedereen veilig thuis tegen een voordelig tarief. Reserveren is vanaf nu mogelijk via de speciale reserveringssite: https://www.munckhof.nl/evenementen-en-recreatie/reizigers-info/zomerparkfeest

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×