Nieuw: Zomerparkfeest #VRIJMIBO
Geplaatst op: 18 juli 2017

We gaan iets nieuws organiseren! Een vrijdagmiddagborrel in het park die de logische verbinding vormt tussen de Middag van het Sentiment en het vrijdagavondprogramma: de Zomerparkfeest #VRIJMIBO. Kom jij ook?

Nieuwe traditie
Op vrijdagmiddag borrelen met collega’s en/of vrienden is natuurlijk altijd leuk. Maar er zijn een aantal vrijdagen die al vet gearceerd in ieders agenda staan. Denk aan de vrijdag voor de vastelaovend, of de eindeweeksborrel voor de kerstvakantie. We voegen daar nu de Zomerparkfeest #VRIJMIBO aan toe. Een nieuwe traditie die vrijdag 18 augustus de eerste editie beleeft. Met doorlopend programma en heerlijk eten voor een gunstige prijs.

Wat is het idee?
De Zomerparkfeest #VRIJMIBO is vanaf 17.00 uur ‘s middags in het gebied rond het AMIGO-podium. Er is dan meteen programma op het terrein. Bovendien is er een aantrekkelijke horeca-aanbieding om de knorrende maag na deze werkdag het zwijgen op te leggen. Bij de kassa of gemakkelijk online koop je voor € 10,- een strippenkaart met vijf eetbonnen. Met iedere bon van de strippenkaart haal je een (klein) gerecht bij een van de cateraars op het terrein. Waar je ze uitgeeft bepaal je zelf. De volledige strippenkaart is het equivalent van een complete maaltijd.

Direct na Middag van het Sentiment
Zomerparkfeest organiseert al sinds jaar en dag een speciale activiteit voor ouderen op vrijdagmiddag. Vorig jaar hebben we die de Middag van het Sentiment gedoopt en de opzet iets veranderd. Waar we tot vorig jaar kaarten verkochten voor vaste placering van ouden van dagen gaan we dit jaar over tot vrije inloop - net al bij de rest van het festival. Er worden dus geen kaarten meer verkocht. Wel blijven er voldoende zitplaatsen beschikbaar. De Middag van het Sentiment start om 14.00 uur en direct aansluitend vindt de Zomerparkfeest #VRIJMIBO plaats.

Programma
Natuurlijk is er al programma bij de Middag van het Sentiment. Dat duurt tot 17.00 uur. Meteen daarna kun je op het terrein naar de bijzondere voorstelling WENTEL, of je kermis-herinneringen ophalen bij het straattheater van The Human Grijpers. Ook is er de installatie Facing Faces van Rita Hoofwijk of kun je genieten van het improvisatietheater van de Festivalsafari. Vanaf 18.00 uur beginnen The Ragtime Rumours met hun bluegrass op AMIGO en net iets later is er meer muziek van Linda Zijlmans en cabaret van Kees van Amstel en Wim Helsen in de ZELT en is de vrijdagavond los. De Zomerparkfeest #VRIJMIBO vormt zo de ideale opmaat naar de tweede festivalavond.

Koop je kaarten dus tijdens de voorverkoop op woensdag en tijdens het Zomerparkfeest.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×