Nieuw collectors-item voor vaste bezoekers
Geplaatst op: 6 augustus 2019

Ook dit jaar is er voor de vaste bezoekers van Zomerparkfeest weer een aandenken aan het festival. Vorig jaar introduceerde we de Zomerparkfeest-PIN, een gelimiteerde collectors-item dat op de zondag van het festival uitgedeeld wordt aan de bezoekers. De komende jaren zal ieder jaar een nieuwe pin geïntroduceerd worden.

Hoe kun je de Zomerparkfeest-PIN bemachtigen?
Zomerparkfeest wil de pin uitreiken aan haar vaste bezoekers. Omdat het festival geen entree vraagt is het lastig om te bewijzen dat je alle dagen geweest bent. Het meest logische bewijs is echter een wc-bandje. Bijna iedereen moet op een avond wel een keer naar het toilet. Wie op zondagavond vier verschillende toiletbandjes kan laten zien, kan daarom gratis een Zomerparkfeest-PIN op komen halen bij de service/infobalie op het terrein.

Ieder jaar nieuw ontwerp
Zomerparkfeest heeft de Zomerparkfeest-PIN vanaf 2018 gemaakt en ontwikkeld in samenwerking met Enjob Personeelsdiensten. De komende jaren wordt ieder jaar een nieuwe pin gepresenteerd. Over een paar jaar is er dus een hele collectie!

Gelimiteerde oplage
Het aantal pins is gelimiteerd, dus op is op. Zondag 11 augustus kunnen bezoekers vanaf 15.00 uur de Zomerparkfeest-PIN ophalen bij het serviceplein. Ook dit jaar maar je kans als je niet alle vier de wc-bandjes gespaard hebt. Wel maak je de meeste kans met vier verschillende bandjes.

Het uitdelen gaat als volgt
Van 15:00 tot 17:00 uur – alleen bezoekers met vier wc-bandjes van verschillende dagen.
Van 17:00 tot 18:00 uur – bezoekers met vier of drie bandjes
Van 18:00 tot 19:00 uur - bezoekers met vier, drie of twee bandjes
Van 19:00 tot 01:00 uur – bezoekers met vier, drie, twee of één bandjes

Let op: OP is OP!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×