MY BABY vervangt Toots and the Maytals
Geplaatst op: 20 augustus 2017

Headliner Toots and the Maytals heeft het optreden op Zomerparkfeest vanavond af moeten zeggen vanwege gezondheidsproblemen. Het Nederlands/Nieuw-Zeelandse bluesrock-trio My Baby is de vervangende act op MAIN vanavond om 22.15 uur.

Hele tour afgezegd
De Jamaicaanse reggaelegendes hebben hun optreden gecanceld vanwege gezondheidsproblemen van de 75-jarige zanger Toots. De band was al twee maanden op tour in Europa en heeft vanaf vier dagen terug alle shows af moeten zeggen. De show op Zomerparkfeest zou de laatste zijn van hun Europese tour. Zomerparkfeest betreurt de afzegging, en hoopt op een voorspoedig herstel voor Toots.

My Baby
Zomerparkfeest heeft My Baby bereid gevonden om het festival af te sluiten op MAIN vanavond. Het trio dat bezwerende bluesrock met funk-invloeden combineert liet twee jaar geleden op Zomerparkfeest al zien dat het tot de Nederlandse top behoort. My Baby speelde toen als laatste live-act in de ZELT en speelde daarna als verrassingsact mee met het optreden van Jett Rebel. De band was toen een van de hoogtepunten van het festival. My Baby bracht dit jaar een tweede goed ontvangen album uit. Live komt de band echter pas echt tot zijn recht met de stoere frontvrouw Cato van Dijck als stralend middelpunt.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×