Moderne dans uit de Champions League
Geplaatst op: 10 augustus 2017


Met Conny Janssen Danst, Amos Ben-tal en Joeri Dubbe haalde we de afgelopen twee jaar al eredivisie-niveau dans binnen op het festival. Dit jaar schotelen we jou Champions League voor met maar liefst twee voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam. Een fonkelnieuw stuk dat pas volgend theaterseizoen in première gaat én een moderne dans-klassieker van Ed Wubbe.

Wubbe is al 25 jaar de artistiek directeur van het gezelschap en zorgde voor de choreografie van talloze successen. Naast de opvoering van zijn klassieke stuk “Le Chat Noir” kan iedereen hem vragen stellen tijdens een speciale Q&A.

Als klap op de vuurpijl hebben we in samenwerking met Odapark Venray aan kunstenares Svenja Ritter (1972) gevraagd een kunstwerk te maken. De kunstenares heeft een schetsontwerp ingediend waarmee ze een hommage brengt aan het Scapino Ballet Rotterdam. Het werk wordt op de openingsavond van het festival onthuld in het bijzijn van het dansgezelschap.

De Scapino-route op donderdag 17 augustus ziet er als volgt uit:
Dans: “Love Gun” ZELT 19.00-19.25 uur
Q&A: Ed Wubbe TEATRO MAASPOORT 19.50-20.20 uur
Kunstwerk: Svenja Ritter TERREIN 20.20-20.35 uur
Dans: “Le Chat Noir” MAIN 22.50-23.25 uur

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×