Kunst kijken!
Geplaatst op: 6 augustus 2018

Alles is kunst!
Naast tal van muzikale uitspattingen, film, theater, dans en ga zo maar door, kun je bij Zomerparkfeest natuurlijk ook terecht voor je dagelijkste portie kunst! Of alles wel of juist niet kunst is mag je zelf weten maar een ding mag je zeker niet missen dit jaar: Museum of the Moon! Visueel artiest Luke Jerram presenteert een gigantische maan op het festivalterrein. Met een schaal van 1 op 500.000 en een diameter van maar liefst zeven meter lijkt het of de maan echt in Venlo is neergedaald.

Museum van Bommel van Dam Temporary
Museum van Bommel van Dam opent voor even haar deuren voor alle Zomerparkfeest-bezoekers. Het museum werk toe naar een nieuwe locatie in het oude postkantoor en is daarom “temporary” met exposities buiten de deur. Echter, op zaterdag en zondag gooien ze de deuren van de opslagloods aan de acherkant twee maal per dag open voor een performance van Rik van Iersel. Het museum is toegankelijk vanaf het festivalterrein rechts naast het Amigo podium.

Bonnefantenmuseum
In samenwerking met het Bonnefantenmuseum presenteren we een voorproefje op de overzichtstentoonstelling ‘Someone is in my House’ van filmmaker, componist, schilder, beeldhouwer en transcendente meditatie-goeroe, David Lynch. Ontmoet de beeldend kunstenaar, duik in zijn wereld, betreed de red room en laat je meeslepen in Lynchiaanse sferen. Een verrassend voorproefje van de grote overzichtstentoonstelling in het Bonnefantenmuseum, te zien vanaf eind november 2018.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×