Kraftklub maakt programma Zomerparkfeest compleet
Geplaatst op: 12 juli 2018

Zomerparkfeest heeft dit jaar een bijzondere afsluiter. Een van de grootste bands van Duitsland is de laatste act op hoofdpodium MAIN op zondag van Zomerparkfeest. Kraftklub speelt alleen maar stadionshows die ver van tevoren zijn uitverkocht en staat als headliner op hele grote festivals voor tienduizenden fans met hun pakkende liedjes met Duitse teksten. Met de toevoeging van Kraftklub is het programma van Zomerparkfeest compleet.

Onwijs populair

Als je in Duitsland Helene Fischer van de eerste plaats kunt houden als je tegelijkertijd met haar een nieuw album uitbrengt, dan ben je een hele grote. Zo groot is Kraftklub dus in thuisland Duitsland. Hun doorbraaksingle “Ich will nicht nach Berlin” werd gebombeerd tot ‘hymne van een nieuwe generatie’. Het nummer bracht de band instant succes en nu, zes jaar later, duurt dat succes nog altijd voort.

Energieke live-shows

De prettig gestoorde rockers uit het Oost-Duitse Chemnitz, danken hun succes niet alleen aan platen vol pakkende liedjes, maar misschien nog wel meer aan hun energieke live-shows. Frontman Bass Boy stuitert al zingend of rappend alle kanten op, terwijl de strakgepakte band voor dansbare begeleiding zorgt.

Meer Duitsers

Zomerparkfeest heeft zich ten doel gesteld substantieel meer bezoekers uit Duitsland te trekken. Dat kan alleen als je als je als festival ook programma hebt dat voor Duitsland interessant is. Dat geldt onmiskenbaar voor Kraftklub. Daarnaast is het een band die ook voor Nederlandse bezoekers genoeg te bieden heeft. Het optreden is voor de band een eerste stap naar succes buiten Duitsland.

120 artiesten zonder entree

Zomerparkfeest maakte eerder al de rest van het programma bekend. In totaal staan er meer dan 120 artiesten geboekt in het Julianapark in Venlo van 9 t/m 12 augustus. Zomerparkfeest viert dan de 42 editie. De entree is gratis.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×