Gise Hoogeveen nieuwe voorzitter pr/marketing
Geplaatst op: 4 mei 2017

Graag stellen we jullie voor aan de nieuwe voorzitter van de pr/marketing-commissie van Zomerparkfeest: Gise Hoogeveen. Gise is 24 jaar en heeft een eigen communicatiebureau in Venlo. 

'Mijn naam is Gise Hoogeveen, geboren en opgegroeid in Venlo. Ik ben eigenaar van mi68 waardecreatie. mi68 zorgt ervoor dat organisaties hun producten en diensten scherp positioneren en profileren zodat hun onderscheidend vermogen krachtig naar voren komt. Daarnaast ben ik organisator van de hindernissen-stormlopen VenloStormt, RoermondStormt en HeerlenStormt.

Tijdens mijn studie heb ik een fascinatie ontwikkeld voor evenementen. Ik vind het fantastisch om met een groep enthousiaste en ambitieuze mensen toe te leven naar een piekmoment en samen een evenement neer te zetten. Dit geeft mij enorm veel energie. Ik heb daarom ook veel zin om samen met het bestuur en de commissie toe te werken naar Zomerparkfeest 2017.'

Gise gaat de komende tijd meelopen met de commissie. Tot en met de komende editie als co-voorzitter samen met Guus Benders. Na het festival neemt ze het voorzitterschap definitief over.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×