Food line-up uitgebreid
Geplaatst op: 8 augustus 2017

Zomerparkfeest biedt niet alleen een gevarieerde muziek line-up, maar ook een uitgebreide food line-up!

Nieuw is onze beachclub PLAYA waar je kunt loungen met een cocktail én kunt genieten van de befaamde Eddy’s Sushi. Wegens het grote succes van de afgelopen twee jaar zal het pop-up restaurant De BrandKas weer neerstrijken achter de AMIGO. Hier kun je rustig genieten van een speciaalbiertje, tapasplank of malse burger onder de prachtige platanen.

Juist zin om uit je dak te gaan? Bezoek dan Alwin’s Shotjesbar, inmiddels berucht in Venlo en omstreken...

Maar we hebben meer! Een heus ‘Zoetplein’ met ambachtelijke wafels en andere zoetigheden van Banketbakkerij Lamers, de beste ijsjes van Clevers, pancakes van Milk and Cookies én een overheerlijke kop (ijs)koffie of cappuccino van Coffeeminded.

Kruidige shoarma en kapsalon van Amon, knapperige steenovenpizza’s van Pizza di Beppo, verse pasta’s van Streetfoodz, Mexicaanse delicatessen van Caliente Catering, frietjes, snacks en burgers van Excellenz, Molukse gastvrijheid, saté en loempia’s van Rumah Tua Thenu, finger- food voor bij je biertje van Friture de Prins, Schreinemachers met onder meer een sappige burger, verrassende tosti’s van Lekker (k)eten, spicy curry en Thaise snacks van Try Thai, Venlose zwarte kip van De Gare Kip en voor de kleintjes is er snoep van Truuske.

Geen zin in bier? Dan kun je een perfect gemixte cocktail krijgen bij Dashing Blends. Voor verse sapjes, smoothies en ranja kun je terecht bij spek & bonen. Zin in een goede wijn (per glas of per fles)? Ga dan snel naar Vinoteca Lina!

Kortom: een heus foodwalhalla in het Julianapark… Smakelijk!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×