Dennie Christian hoofdgast op Middag van het Sentiment nieuwe stijl
Geplaatst op: 13 juli 2017

Zomerparkfeest organiseert al jaren een speciale activiteit voor ouderen op vrijdagmiddag. Vorig jaar is die tot Middag van het Sentiment omgedoopt en de opzet iets veranderd. Dat is goed bevallen. Daarom gaan we daar dit jaar mee door. Waar tot vorig jaar kaarten verkocht voor de middag wordt dit jaar overgegaan tot vrije toegang - net als bij de rest van het festival. Er worden dus geen kaarten meer verkocht. Wel blijven er voldoende zitplaatsen beschikbaar. 

Dennie Christian

De Middag van het Sentiment heeft een programma met veel herkenbaarheid. Hoofdgast op vrijdag 18 augustus is Dennie Christian. Hij draait al meer dan veertig jaar mee en zijn hits ‘Rosamunde’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Hoeba Hop (Marsipulami)’ gaan er nog altijd in als koek. Daarnaast treden ook nog de Limburgse feestartiest Roy van den Broek, Wooden Chain-frontvrouw Margot Verbeek en Ivo van der Bijl op. De presentatie is in handen van Mariëlle en Max Peuten.

Onder de bomen

De Middag van het Sentiment is vorig verplaatst van de grootste tent op het terrein naar het gebied rond het Amigo-podium, gezellig onder de bomen. Dat is heel goed bevallen, daarom wordt dat dit jaar weer zo gedaan. Voor het podium worden 400 zitplaatsen gecreëerd en er is er ruimte onder de bomen aan de picknicktafels. Daarnaast zijn er statafels voor wie niet hoeft te zitten. En op de dansvloer kan weer naar hartenlust worden gedanst. Bij de horeca rondom het gebied is een breed aanbod verkrijgbaar van vlaai, koffie en overige dranken, puntpizza, worstenbroodjes, kaasplankje tot bitterballen. Bij warm zonnig weer wordt er een doek gespannen boven het zitgedeelte voor extra schaduw bij het podium. Bij heel slecht weer is de activiteit binnen in de tent.

De Middag van het Sentiment is vrijdag 18 augustus van 14.00 tot 17.00 uur, het terrein is vanaf 13.30 uur geopend. Na de Middag van het Sentiment is er doorlopend programma in het park.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×