Anke Rutten nieuwe voorzitter horecacommissie
Geplaatst op: 26 april 2018

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe voorzitter van de horecacommissie: Anke Rutten. Anke is al vele jaren actief als vrijwilliger, o.a. binnen de horecacommissie van Zomerparkfeest.

“Mijn naam is Anke Rutten, geboren en getogen in Venlo. Momenteel woon ik nog samen met mijn vriend Martijn Peters in Nijmegen, maar deze zomer kom ik definitief ‘Truuk nao ’t Zuuje’ want we hebben een huis gekocht in Venlo!

Ik geef les in o.a. marketing, management en onderzoek bij de opleiding Food & Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat ik lesgeef bij deze studie is niet toevallig: ik heb een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik vrijwilliger bij het Zomerparkfeest. Eerst in ‘de telwagen’ bij mijn moeder, maar toen ik oud genoeg was heb ik snel de overstap gemaakt naar horeca. Eerst achter de bar en de laatste 7 jaar in de horecacommissie met als verantwoordelijkheid de publiekscatering. De horecacommissie is een ontzettend gezellige club mensen waarmee ik heel graag hard werk om iedere editie weer een beetje beter te maken. Toen de functie als voorzitter van deze commissie vrijkwam heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om te solliciteren. Ik heb altijd de ambitie gehad om ooit de stap naar bestuurslid te maken en ik vind het dan ook erg leuk dat ik die stap nu kan zetten!”

Anke neemt vanaf september 2018 het stokje van Manpreet Gill over. Tot en met de komende editie is hij nog voorzitter van de horecacommissie. Manpreet blijft uiteraard nog actief als voorzitter van de vrijwilligerscommissie van Zomerparkfeest. 

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×