Alles kids!
Geplaatst op: 7 juli 2019

Ook voor de allerkleinsten is er veel te ontdekken. Dat doen we traditiegetrouw op de zondagmiddag met kindergerelateerde culturele uitspattingen in alle lagen van het programma.

Springen, zwemmen, rollen en weer opstaan. Helaas kan Kikker “leest voor” niet zo vliegen als Eend, niet lezen zoals Haas en geen taarten bakken zoals Varkentje. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling op Zomerparkfeest. De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn, blaast je daarnaast omver met echte klassieke muziek en ook kun je wortels op allerlei manieren eten in Het Wortelrestaurant. Zelfs de serveerster lijkt wel een wortel!

Wortel Restaurant

Op het gebied van theater is er Kapitein Kosto. Met zijn duikboot onderzoekt hij de diepste oceanen van de aarde…en die zijn diep. Zijn duikboot zit vol met interessante meetapparatuur en er klinken vreemde onderwatergeluiden. Ga mee onder zee als je durft! Je muzikale ei kun je kwijt met Kinderband! Verwacht vrolijke en zelf geschreven kinderliedjes zoals Alle dagen feest, Doe eens effe mee en Oma is verliefd. Kom dansen een sjansen!

Op het TERREIN loop je het risico om échte acrobaten tegen het lijf te lopen bij Crêpes de la Bête. Een spectaculaire voorstelling met (lucht) acrobatiek, jongleren, humor en niet te vergeten; crêpes. Duik daarnaast regelrecht het Continium Science Lab in om deel te nemen aan de gekste wetenschappelijke proefjes. Zoek hun hele vette science-kar op en waan je een echte wetenschapper.

Cultureel, speels, educatief, muzikaal: stap in de kinderwereld van Zomerparkfeest! Bekijk snel alle act voor alle tijden en locaties.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×