Alles is kunst!
Geplaatst op: 7 juli 2019

Naast tal van muzikale uitspattingen, film, theater, dans en ga zo maar door, kun je bij Zomerparkfeest natuurlijk ook terecht voor je dagelijkse portie kunst!

Perspectives door DEFRAME x Cas Oorthuys
Verschillende gezichtspunten tonen verschillende beelden. DEFRAME zet de foto’s van Cas in een ander (dag)licht waardoor je ze in een ander perspectief gaat zien. Letterlijk en figuurlijk. In deze show ervaart het publiek een gelaagd gesprek tussen beeld, geluid en ruimte. Deze audiovisuele kunstinstallatie is te zien in een speciaal geplaatste tent achter het Limburgs Museum.

Yes-Please!
Betreed de roodfluwelen binnenkantvvan Bolleke (de caravan) en laat je bevragen over je seksuele fantasieën. Yes-Please! brengt een ode aan erotische verhalen en fantasieën. Ze willen de erotische fantasie van mensen uitdagen en voeden. Porno gaat om het vleselijke, preutsheid gaat over angst en erotiek om vrijheid. Je fantasieën en erotische identiteit geven je zuurstof om meer te zijn dan alleen maar prestatie of angst. Het vergt dat je je kwetsbaar opstelt en dat is moeilijk in ons snelle en individualistische leven. Via woord, beeld, podcast en performance brengen ze met het project Yes-Please! een ode aan erotiek. Of alles wel of juist geen kunst is dat mag je zelf weten maar een ding raden we je zeker aan, en dat is dat je versteld zult staan van bovenstaande creaties. Bezoek ze, voel ze, hoor ze, maar bovenal ervaar ze!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×